BEYOND博物馆

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[行程预告] 懶理與前經理人是非 家強同老婆酒吧Relax [复制链接]

馆币
18968 枚

新手鼓励 家驹诞辰50周年纪念勋章 B款蓝衣版91Live纪念勋章

黃家強上月初喺微博發表文章大爆Beyond解散嘅真正原因,引起咗一陣子嘅風波,不過時間係可以沖淡一切,好似呢日娛樂CIB就喺圓方見到家強同日籍老婆Makiko恩愛行街Shopping,行完街仲去露天酒Bar食煙飲啤酒,不知幾咁享受。

50歲嘅黃家強同日籍老婆Makiko喺06年結婚,之後仲生咗兩個仔,分別係7歲嘅黃慶陽同2歲黃曜陽,家強不時會喺微博上載同兩個仔嘅合照。但上個月家強喺微博發表文一篇以「真相」為題嘅文章,大爆Beyond解散嘅真正原因,係黃貫中唔想再養葉世榮,佢仲提及同Beyond前經理陳健添嘅版稅問題,家強話留完呢個言之後,從此退出微博,又以自己同家人嘅性命擔保,指絕冇講大話。之後陳健添就以萬字回應家強,仲叫家強收番佢嘅言論。

娛樂CIB日前就見到家強同日籍老婆Makiko喺圓方行街,撇底兩個仔拍拖,睇家強心情似乎唔錯,同老婆有講有笑,仲去咗Hermès買銀包,睇嚟家強係買畀自己,因為佢拎咗個新銀包,試下放唔放到落自己個褲袋,老婆喺旁邊畀意見,最後就梗係有收穫,佢哋仲去睇名牌手錶,家強滔滔不絕畀意見。濕平完兩個去咗商場嘅露天酒吧,家強邊食煙邊飲酒,咁識享受,真羨慕死人!

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
《BEYOND歌迷纪念册II》

馆币
215 枚

馆币
72418 枚

博物馆认证㊣勋章 博物馆日文翻译官 最佳资源分享奖

北京演唱会后又见家强叔了。

馆币
11803 枚
我以为他不吸烟了
我中意beyond哩個樂隊

馆币
7984 枚

家驹诞辰50周年纪念勋章 A款蓝衣版91Live纪念勋章 新手鼓励

家强最近烟瘾挺大啊。。。那天看到他排练完了就在抽。真想跟他后面,捡他烟头看看啥牌子的