BEYOND博物馆

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[音乐交流] 黃貫中+24Herbs - Control (Moov CD Version) [复制链接]

版主

黄家驹

馆币
11223 枚

博物馆颁奖礼纪念勋章 优秀认证会员突出奖 重在参与鼓励奖 博物馆优秀会员 家驹诞辰50周年纪念勋章 C款蓝衣版91Live纪念勋章

廿四味 24Herbs Song Control Featuring 黃貫中 Paul Wong
*我唔會比你控制 我唔會跟你規例
我洗鬼睇你台戲 你根本有問題
空間咁細 你班契弟
一直以為一直以嚟
……操控太多將人思想蒙蔽
我唔會比你控制 我唔會跟你規例
我洗鬼睇你台戲 你根本有問題
空間咁細 你班契弟
一直以為一直以嚟
自以為壟斷操控一切

我 亦以為我已經不懂發聲
我屏著了呼吸聲
看這定格的風景
你 若厭倦了亦要睜開眼睛
你踏著我的倒影
叫我沒法哼ㄧ聲
Free Assange
For throwing a buck at the system
All the control they do to you
Man he just listed them
But it's hard to be free
When nobody's listening
Facebook , Googie,Mac
Got me in the system
Got me feeling like my profile my only existence
My ego left on the lntemet
I'm grateful for that though
Cause my real world has no resistance
Living the dream now by the ways of persistence
I'm an animal,an alien and a beast
I choose free will and free will choose me
Cause I choose to create in this multi D reality
I'm the master of the matrix Florida University
(重複*)
無可能 唔出聲 坐以待斃
因為只有奴才先會向權貴下跪
睇唔過眼你班契弟一切 所作所為
根本就係裝兇作勢
擺明監硬嚟 阻我發圍
自細嚇大 妄想將我嚇壞
就算你陣容強大我照樣大嗌
邊個係反派 邊個係妖怪
邊個將我地出賣無膽出嚟表態
Free the box of this reality
Blinded by the light, the one duality...yeah
Crystalise the fractal mind
Breath the life beyond the time
Crossing dimensional space stratosphere
Breaking all control and breaking all the fear
Free your mind own the time
Own your life free your life
Break Control Break Control
打破制度
當你冇到

You can't control me No,you can't...(*4次)
(重複*)
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
《BEYOND歌迷纪念册II》

馆币
387009 枚

铁杆FANS 博物馆颁奖礼纪念勋章 博物馆建设勋章 重在参与鼓励奖 金牌会员 博物馆认证㊣勋章 家驹诞辰50周年纪念勋章 第三届 B款蓝衣版91Live纪念勋章

馆币
232858 枚

最佳风采男 支持正版!光荣勋章 博物馆认证㊣勋章 家驹诞辰50周年纪念勋章 博物馆贡献勋章 A款蓝衣版91Live纪念勋章 B款蓝衣版91Live纪念勋章 C款蓝衣版91Live纪念勋章

板凳板凳 谢谢 谢谢

馆币
2452 枚

博物馆认证㊣勋章 A款蓝衣版91Live纪念勋章

24味? 听听看。

馆币
1384 枚

博物馆认证㊣勋章

看看是什么好东东

馆币
1062 枚

古董級歌迷 博物馆风采男 博物馆认证㊣勋章 博物馆建设勋章 重在参与鼓励奖 金牌会员

感谢楼主无私分享

馆币
1179 枚
谢谢分享啊

馆币
1280 枚

新手鼓励 博物馆首席会员

谢谢楼主分享

馆币
117087 枚

B款蓝衣版91Live纪念勋章