BEYOND博物馆

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[行程预告] 娛樂蘋台 | 20150518 | 【機會渺茫】世榮拉攏重組Beyond 家強落閘拒絕:仲有得掹咩? [复制链接]

馆币
27624 枚

【機會渺茫】世榮拉攏重組Beyond 家強落閘拒絕:仲有得掹咩?

今年係黃家駒逝世22周年,葉世榮日前承認正向紅館查詢檔期,打算拉攏近年頻爆罵戰嘅黃家強及黃貫中,Beyond有望合體,舉行慈善演唱會紀念家駒。

世榮更表示有信心二人會答應,惟家強喺今日凌晨新城節目《寂寞留聲群》播出嘅訪問入面斷言:「冇可能!」家強話:「其實一直覺得只要大家忍讓下,係可以繼續做Beyond,冇必要搲爛塊臉,冇得返轉頭,呢個唔係我心目中嘅結果,但好多嘢唔係我一個人可以話咁就咁,到後來不擇手段,去到聯手攻擊我,去到呢一步,咁仲點Beyond呢?容忍有限度,唔出聲唔講,都唔肯放過我,逼到去懸崖,將所有嘢講出嚟,去到呢個位,你覺得仲有得掹咩?都逼到爆晒出嚟喇!」

講到哥哥家駒,家強嘆謂:「問心講,家駒唔喺度都冇乜嘢意思,如果佢喺度,我諗我會用心好多。」家強又表示,希望歌迷理解佢嘅決定,佢仲直言Beyond已經緣盡!冇可能再走埋一齊。

對於家強嘅表態,世榮接受電話訪問時話:「我會返嚟同家強傾,我暫時冇聽到佢咁講,你哋啱啱講先知。」如果家強拒絕合體會否失望?世榮話:「咁一定會失望,但係佢可能未聽我個plan啫!即係本來係蘋果,啲人講到係西瓜,所以佢有咁嘅諗法,可能聽完我講會有唔同諗法,我會返嚟香港再了解。」  

该贴已经同步到 家驹精神的微博
附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
<-sina_sign,5249605284,0fbbb05f,2->
《BEYOND歌迷纪念册II》

馆币
3422 枚
为什么,为什么要这样啊!退一步海阔天空啊
假如可以的话,我们找一个更自由的地方,一起再唱歌

馆币
86814 枚
今天是16年05月18日,家强仍然没有回心转意,相聚无望,更不要说重组
每天签到只为告诉你们,我还在。
《BEYOND歌迷纪念册II》