BEYOND博物馆

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索
热搜: 活动 交友 discuz

[黄家强] 2013/03/01 BEYOND成员黄家强 加盟大岳娱乐将举行个唱 [复制链接]

超级版主

Cin Fong

馆币
186706 枚

原创分享 挖掘高手 黄贯中微博后援会认证勋章 博物馆风采男 博物馆颁奖礼纪念勋章 K歌之王 重在参与鼓励奖 最佳风采男 博物馆认证㊣勋章 家驹诞辰50周年纪念勋章 博物馆贡献勋章 A款蓝衣版91Live纪念勋章 B款蓝衣版91Live纪念勋章 C款蓝衣版91Live纪念勋章

娱乐圈巨星殒落嘅年 份尾数都系「3」,离世10年嘅张国 荣同20年嘅陈百强今年都有悼念活 动,6月30号就系Beyond灵魂人物 黄家驹逝世20周年,据知制作人丘 亚葵希望帮Beyond搞30周年纪念演 唱会,佢承认同黄家强、黄贯中倾过 都冇问题,可惜叶世荣意向不大,令 纪念骚变冇影行动!
「嚟紧搞演唱会」 咁啱家强同世荣前日都喺港岛区出 现,虽然Beyond骚搞唔成,但据知 家强今年会开个人演唱会,仲签咗畀 任贤齐嘅大岳娱乐,前晚7点半,寰 亚集团主席林建岳喺湾仔请艺人食 饭,小齐、周丽淇、梁汉文同苏永康 都有出席,当然唔少得新加盟嘅家 强,问佢系咪约咗林建岳食饭?家强 大方承认:「系,有啲嘢倾,嚟紧可 能搞演唱会。」问佢知唔知世荣返咗 香港?家强话:「冇见过。」
而世荣同嫩妻张伟铃返咗香港,前日 5点佢哋十指紧扣喺中环行街,做过 模特儿嘅老婆足足高世荣一个头,世 荣戴黑框眼镜,冇乜人认到佢,之后 揸平治座驾同老婆离开。
附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?注册
分享到: QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友
<-sina_sign,1176388987,9b75a6f7,5->如果你有视频,请联系QQ:342098613
《BEYOND歌迷纪念册II》

馆币
8529 枚

博物馆风采男 K歌之王 优秀认证会员突出奖 博物馆建设勋章 重在参与鼓励奖 博物馆认证㊣勋章 家驹诞辰50周年纪念勋章 第四届重在参与奖 第四届最佳会员 B款蓝衣版91Live纪念勋章 C款蓝衣版91Live纪念勋章

多谢楼主带来那么好的消息!
20周年 三十周年
  我更希望的是出版20或者三十周年的纪念DVD! 我更希望香港电台能够,出版93年我地呀音乐会!

馆币
11345 枚
但愿三子都过得开心!好希望三子今年能合体开唱!!!

馆币
43006 枚
可能搞演唱会。。。。就算不能三子同台。。。。来个二子吧。 黄贯中VS黄家强,再找10组地下BAND。。PAUL和家强分别开场和压轴。

馆币
1390 枚

A款蓝衣版91Live纪念勋章

唉!世荣就知道奔波于一些不入流的商演,与其如此,不如与其他二子开几场30周年的演唱会,这样更有意义些!