BEYOND博物馆

标题: 娛樂蘋台 | 20150525 | 【Beyond能重組嘛?】家強嘆緣盡: 已經沒恩沒怨 [打印本页]

作者: 家驹精神    时间: 2015-5-26 06:09:49     标题: 娛樂蘋台 | 20150525 | 【Beyond能重組嘛?】家強嘆緣盡: 已經沒恩沒怨

[attach]39506[/attach]

黃家強﹑J. Arie及Joey Tang等,噚日出席新城「熱力節拍SUN界西@屯門沙灘節」,由於天氣惡劣,令到原本打算喺現場表演嘅黃家強,因為技術問題未能演唱,為免令粉絲失望,家強留低同Fans合照。

家強再被問到有關年底傳Beyond重組開騷一事,家強就話:「世榮有提及過佢有呢個計劃,都已經相約見面,但仍未見到,就算開騷都想視乎用乜嘢形式去做,我亦會同世榮講乜嘢情況下我唔做。」

咁Beyond能夠重組嘛?家強就話:「我覺得已經沒仇﹑沒緣﹑沒恩﹑沒怨,都已經放低咗,同時我覺得Beyond已緣盡。」

咁怕唔怕粉絲失望?佢話:「我覺得Fans可以為我想想。」咁會唔會舉行紀念活動?佢話2008年已經做咗好多,其實已經還咗佢心願,即使2013再次舉辦活動,亦平淡咗好多,佢話:「當然我希望每年都有唔同紀念方法,週年亦一定會做,但用乜嘢方法就仲未知。紀念騷最終能唔能夠舉行,唔係只關於我一個人因素,至今我仍未應承去做。」

家強又謂今年好忙,出唱片﹑做宣傳及做演唱會,新碟仲係花咗兩年時間去製作,故唔想被新聞蓋過自己對音樂上付出,只想大家專注喺佢音樂作品,唔想再專注喺恩怨上。

该贴已经同步到 家驹精神的微博
作者: 家驹精神    时间: 2015-5-26 06:13:53

http://v.ifeng.com/include/exterior.swf?guid=0152126c-a022-4882-9160-753346ce23fd&AutoPlay=false
作者: 026beyond    时间: 2015-5-26 19:55:55

我希望BEYOND重组但不是出于某种商业目的的重组,而是真的冰释前嫌!
作者: xubin3    时间: 2015-5-27 09:00:12

026beyond 发表于 2015-5-26 19:55
我希望BEYOND重组但不是出于某种商业目的的重组,而是真的冰释前嫌!

对,如果三子真的是为了商业目的重组,重组没多久又继续以前的恩怨,我也会对他们失望。
其实,现在这样很好,就像家强说的“沒仇﹑沒緣﹑沒恩﹑沒怨”
作者: 1993630beyond    时间: 2015-5-29 22:58:25

家强话说的挺绝重组是不可能的    !灵魂 不在了

欢迎光临 BEYOND博物馆 (http://bbs.beyondbwg.cn/) Powered by Discuz! X2