WO爱驹 发表于 2010-1-5 22:00:50

4子珍贵签名 转自驹乐部

我朋友的經歷其實我從未見過BEYOND真人(好遺憾).
但我聽過我朋友講過, 佢細個落街見到BEYOND四個O係到拍戲,
佢O個時好細粒, 要叫屋企人俾佢騎膀馬,
佢話好記得叫佢地簽名時, 家駒同佢講: 你小心仆親呀...

當時我朋友讀緊小學二年級, 廿年前O既事.....-
O係銅鑼灣遇到BEYOND四人剛拍完電影, 大概係<吉星拱照>, 坐O係保姆車入面, 所以叫佢地簽名, 印象中家強態度最友善, 家強坐的位置最接近窗
同佢打招呼之餘仲問佢幾歲, 而我朋友要跳落地想望望BEYOND, 家駒就叫佢"你小心仆親呀....."
當時有太多歌迷圍住佢地, 咁家強就叫歌迷讓開俾D位個小朋

转自
http://www.kui-4ever.org/viewthread.php?tid=1734&extra=page%3D1&page=1

憶、駒 发表于 2010-1-6 04:12:10

哇、
这位朋友真幸运、
可以得到家驹的亲笔签名、
羡慕死了、

beyondzhu 发表于 2010-1-6 10:29:20

家驹个PAUL怎么是倒写的

kakui-柔 发表于 2010-1-8 16:52:40

真幸运可以得到家驹的亲笔签名羡慕死了

新月小格格 发表于 2010-5-24 20:12:35

真的很罕见········羡慕·······

ovation93 发表于 2010-7-25 15:52:45

还是香港人方便啊 呵呵

offan 发表于 2010-7-30 02:48:46

不是说在车里了嘛
对啊,歌迷又多,当然拿进来一个写完给另一个咯
接过来当然就签了,假如是面对面的话,当然就是反了
说明加强跟世荣是坐一排的,然后家驹啊poul另一排
(随便说说罢了,不当真)

offan 发表于 2010-7-30 02:49:53

是 paul :$ (算不算灌水..)

駒风鶴骨 发表于 2010-8-9 11:41:07

哇塞!都藏了 近20年 了 !

孤独 发表于 2010-8-9 12:38:25

超级 罕见的啊 ~~~家驹的签名 灰常的 珍贵哦~~~!!!
页: [1] 2
查看完整版本: 4子珍贵签名 转自驹乐部